Into Your Nature - Detox Retraite Texel
Ontdek je innerlijke kracht op Texel: Detox & Stilte Retraite voor lichaam en geest

Ben je klaar om écht te verbinden met jezelf?

Ons lichaam staat centraal in alles wat we doen. Maar hoe vaak luisteren we écht naar wat het ons te vertellen heeft? Tijdens onze unieke Detox & Stilte Retraite op Texel ga je op reis naar binnen, om je kern te herontdekken en je lichaam te voelen zoals het bedoeld is.

Stap uit de drukte, stap in de stilte.

Daniëlle en Vivienne begeleiden je met liefde en expertise tijdens deze transformerende ervaring. Door middel van stilte, yoga, Qi Gong, ademhaling en een professionele detox ervaar je diepe rust en kom je dichter bij je authentieke zelf. Je innerlijke stem wordt helder, je lichaam krijgt de mogelijkheid (opgeslagen) ballast los te laten en je zult je na deze week herboren voelen.
Wij zijn wij?
Behalve dat Daniëlle en Vivienne elkaar gemiddeld 2x per week zien, door intensief yoga met elkaar te beoefenen, leggen we je hieronder graag heel kort en krachtig uit waarom zij elkaar zo mooi aanvullen:

Vivienne is een professional in het begeleiden van transformaties en ervaringsdeskundige in het ondergaan van detoxprocessen.

Daniëlle is een professional in het begeleiden van detoxes en is een ervaringsdeskundige in het doorlopen van transformatieprocessen.

It’s Magic!
Stacks Image 170
Daniëlle van Velsen - Hormoon en Orthomoleculair adviseur

Geïnspireerd door haar persoonlijke gezondheidsreis heeft Daniëlle van Velsen in 2015 Juice Monkey in 't Gooi opgericht. Jarenlang had ze te maken met vage lichamelijke klachten die uiteindelijk resulteerden in de diagnose reuma. Vastbesloten om een leven zonder chronische pijnstillers en ontstekingsremmers te leiden, begon ze haar zoektocht naar gezonde alternatieven.

Haar eerste stap was het (tijdelijk) omarmen van een plantaardig dieet, rijk aan vitamine C, gember, kurkuma en o.a. het dagelijks drinken van verse groente- en fruitsappen. Tot haar vreugde merkte ze al snel aanzienlijke verbeteringen in haar gezondheid. De pijn nam af, haar huid begon te stralen, haar energieniveau steeg, en haar slaap verbeterde. Deze positieve veranderingen stelden haar zelfs in staat om haar medicatie volledig af te bouwen.
Deze transformatie in haar eetpatroon opende haar ogen voor de krachtige helende werking van voeding. Om haar kennis verder te verdiepen, besloot ze opleidingen te volgen tot Trainer Hormoonfactor, Voedings- en Suppletieadviseur en in Orthomoleculaire Therapie. Met deze kennis en een groeiende passie voor gezonde voeding, stressreductie en levensstijl, besloot ze haar jarenlange carrière in de media en het bedrijfsleven achter zich te laten. Ze wilde haar hart volgen en haar ervaringen delen, zo werd Juice Monkey geboren.

Met SapLab Juice Monkey wil Daniëlle haar missie voortzetten om anderen stap voor stap bewuster en gezonder te maken. Ze wil mensen laten ervaren dat verse (groene) sappen en puur eten niet alleen voedzaam zijn, maar ook ontzettend smaakvol kunnen zijn. Elke dag opnieuw inspireert het haar om te zien hoe kleine veranderingen in voeding en levensstijl een groot verschil kunnen maken in het leven van mensen.

*bovenstaande tekst is een volledig persoonlijke ervaring en hier kunnen op geen enkele manier medische claims aan worden ontleend. Heb je gezondheidsklachten, raadpleeg altijd een arts.
Stacks Image 189
Vivienne Dorenbos - Reesink [vivubuntu.com]

‘Zo binnen, zo buiten’

Hoe meer we verbonden zijn met onszelf, hoe meer ontspannen balans tussen ‘doen’ en ‘zijn’. Dat haalt het beste in ons naar boven. Na 22 jaar vooral ‘doen’ te leven in haar werk, zoals wij dat in onze maatschappij zo gewoon zijn gaan vinden, kreeg Vivienne een burn-out. ‘Je kunt jezelf fysiek oplappen of je kunt jezelf binnenste buiten keren en opnieuw uitvinden’, was haar motto. Zij koos het laatste. Een burn-out is een kans; misschien wel een roep van binnenuit, voor transformatie. Inmiddels begeleidt Vivienne al jaren transformatieprocessen, persoonlijk en in organisaties, als ondernemer vanuit haar bedrijf VivU BuntU. In al haar sessies en retraites is het haar grootste passie en plezier om mensen hun natuurlijke kracht weer voluit te laten voelen, vanuit een opgeruimd lijf en geest. Zijn wie je bent, vanuit je meest natuurlijke essentie. Dan wordt je 'doen' moeiteloos en impactvol.
Voed je lichaam en geest met pure natuur
Gedurende de retraite geniet je van pure, biologische voeding in de vorm van onze pure en koudgeperste sappen, gembershots, smoothies en in de avond warme soepen. Deze milde detox ondersteunt het reinigingsproces en geeft je lichaam alle voedingsstoffen die het nodig heeft om te resetten.

Ervaar totale ontspanning op het prachtige Texel.

Onze locatie midden in de natuur biedt de perfecte omgeving om te ontspannen, verbinden en je uiteindelijk als herboren naar huis te laten keren. Maak heerlijke wandelingen, fiets door de duinen, geniet van de frisse zeelucht of breng tijd door op het terras in de ruime tuin. In de avonduren kun je rond het kampvuur op het strand met elkaar ervaringen delen, reflecteren en/of in stilte genieten van het warme en knisperende vuur.
Is de Retraite iets voor mij?
Deze Retraite is voor jou als je:

. Wilt detoxen in een ontspannen omgeving, weg van de dagelijkse beslommeringen en tijdsdruk
. De pauzeknop even wilt indrukken
. Meer rust en balans zoekt in je leven
. Jezelf (nog) beter wilt leren kennen
. Verbinding wilt maken met lichaam en geest
. Nieuwe energie wilt opdoen


Onze Detox Retraite op Texel is een waardevolle investering in jezelf. Je zult met frisse energie naar huis gaan, nieuwe inzichten hebben gekregen en je leven met meer passie en liefde kunnen leiden.

Om een intieme sfeer te creëren, is er plek voor maximaal 16 deelnemers. Wees er dus snel bij!

Inclusief:

. Dagelijks koudgeperste sappen, gembershots, smoothies en warme soepen
. Onbeperkt kruidenthee, bouillon en infused water
. Schrijfwaren, papier en knutselspullen
. Yoga, Qi Gong en een ademsessie o.l.v. professionele, ervaren en lokale experts
. Een Triggerpoint massage van 60 minuten
. Professionele (detox) begeleiding, ook voor en na de retraite met een online livesessie om al je vragen te stellen
. Bed- en badlinnen
. Een complete Body en Mind reset

Kies voor jezelf, jouw lichaam en geest; je bent het waard!

Wanneer: 23 - 27 september 2024 (maximaal 16 deelnemers)
Investering: tweepersoonskamer: €975,- privékamer: €1225,- (beperkt en op aanvraag)

Meld je je nu aan dan profiteer je ook nog van € 100,- extra korting! (geldig t./m. 19 juli.


Heb je aanvullende vragen of wil je ons spreken, aarzel niet contact op te nemen!
Onze experts op Texel
Stacks Image 150
Mirjam van Erkelens

In Balans op Texel


Mirjam en Arien bieden samen al jaren retraites aan op Texel vanuit hun centrum ‘In Balans op Texel’. Dankbaar zijn wij dan ook dat zij voor onze retraite de yogales, Qi Gong en een ademsessie willen verzorgen. Vivienne komt al meer dan 25 jaar op Texel en heeft daar vele Qi Gong lessen op het strand gevolgd, welke Mirjam in de zomer geeft. In de woorden van Vivienne: ’Magisch!’.
De veelzijdigheid en het bewustzijn van Mirjam en Arien brengt iedere keer weer nieuwe diepgang en transformatie.

Mirjam van Erkelens

Mirjam heeft zich vanaf haar opleiding (Andragologie U.v.A.) op het gebied van individuele begeleiding ontwikkeld naar een praktische en meer lichaamsgerichte benadering.
Na eerst met zwangerschapshaptonomie en regressietherapie te hebben gewerkt, heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld op het gebied van schoonheidsbehandelingen en lichaamsmassages. Ze kijkt naar iemands gezondheidstoestand en kan bijstaan met voedingsadviezen en Guashatherapie.
Haar kwaliteit en onderscheidende kracht bij de behandelingen is haar vermogen om gedurende een behandeling diep geconcentreerd te blijven.
Stacks Image 200
Arien van Erkelens

Arien studeerde af in Cultuurfilosofie en gaf hierin vijf jaar les. Gelijkertijd zocht hij naar doorleefde wijsheid bij Tibetaanse leraren (Namkhai Nhorbu, Tenzin Wangyal, Dalai Lama) en bij Christelijke Mystici (Dina Rees). Bestudeert al decennia ”The Keys of Enoch” van J.J. Hurtak.
Regelmatig verblijf in ashrams van Babaji (Haidakhan Baba), leerde hem doorleefde en praktische spiritualiteit.
Vanaf 1978 beoefent hij intensief Asthanga Yoga en vanaf 1985 mediteert hij dagelijks. Naast yogadocent is Arien ook regressietherapeut.
Stacks Image 155
Pasquale Balk - Massagetherapeute

Pasquale is een geweldige massagetherapeute, die veel mooie technieken met elkaar combineert. Op een geheel intuïtieve manier; volledig afgestemd op haar cliënt.

Onderstaande tekst uit de Texelse krant beschrijft Pasquale mooi:
Wat maakt je blij? 
“Met Eric en Lode maak ik minstens één keer per week een lange wandeling door de natuur. We laten onze telefoons dan thuis en onderweg plukken we vruchtjes of we vangen krabbetjes langs de Waddendijk. Het voelt dan alsof we tijdloos zijn en dat gevoel vind ik fantastisch.”
In hetzelfde artikel vertelt zij:
“Een paar jaar geleden kwam ik bij toeval in aanraking met triggerpoint-therapie. Ik had destijds last van mijn onderrug en ging op zoek naar een behandeling. Deze triggerpoint-therapie sloeg bij mij zo goed aan, dat ik dit ook wilde leren. Ik heb mijn papieren gehaald en ben met “Fray Texel” mijn eigen bedrijf begonnen. Eerst als triggerpoint-masseur, en inmiddels bied ik naast triggerpoint-therapie ook ademcoaching-sessies en haptonomie aan. Soms combineer ik deze disciplines in een behandeling omdat ik heb gemerkt dat ze elkaar goed aanvullen.”
Stacks Image 121
Stacks Image 119
Kies voor jezelf, jouw lichaam en geest; je bent het waard!

Wanneer: 23 - 27 september 2024 (maximaal 16 deelnemers)
Investering: tweepersoonskamer: €975,- privékamer: €1225,- (beperkt en op aanvraag)

Meld je je nu aan dan profiteer je ook nog van € 100,- extra korting! (geldig t./m. 19 juli.

SAPLAB JUICE MONKEY - JUICEMONKEY.NL - INFO@JUICEMONKEY.NL - VERSE BIOLOGISCHE RAW JUICES, SMOOTHIES, ICED BOWLS, DETOX, THEE, KOFFIE, SALADE, SOEPEN, HOMEMADE SNACKS EN MEER!